Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Om oss

Vi jobber hver dag for å leve opp til slagordet vårt: «Portmester – Hever nivået». Det blir det gode leveranser av.

Portmester ansatte

Portmester ble startet opp av Anders Tønne tilbake i 2012, og som de fleste andre gründere startet han i det små. De første to årene gikk med til å finne gode leverandører på porter, og å opparbeide seg en kundebase. I 2014 gikk veien videre til solskjerming, og i 2018 ble også glass og fasader en del av sortimentet, med god hjelp av vår søsterbedrift Midtnorsk Glass

Kvalitet på produkt og oppfyllelse av kundeforventninger har stått i sentrum helt siden oppstarten. I perioder med sterk vekst kan dette ofte være en krevende øvelse, men ved hjelp av gode systemer, flinke selgere og fantastiske montører har dette gått fint.

I dag jobber vi aktivt i alle deler av markedet, og omfanget og kompleksiteten av arbeidsoppgavene varierer fra dag til dag. Vi gjør alt fra enkle leveranser som fjernkontroller, garasjeporter og hagestuer, til sammensatte prosjekter for industri- og næringsbygg, gjerne med flere hundre enheter med solskjerming eller glassfasader.

Vi mener at et av våre fremste fortrinn er at vi har et komplett sortiment som gjør det mulig å finne gode løsninger på krevende utfordringer. I tillegg er dedikerte medarbeidere en viktig ingrediens for å levere kvaliteten som forventes.

Har du spørsmål, eller ønsker
en kostnadsfri befaring?